Wednesday, August 30, 2017

Čtvery Vánoce 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Čtvery Vánoce 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Čtvery Vánoce má skóre 8,0 z 10, na základě 5520 recenzí



Každý rok na Vánoce šťastně svobodní Brad a Kate unikají svým rozvedeným rodičům a nepříjemným příbuzným, každý rok nasedají do letadla a míří někam daleko. Letos ale padla neproniknutelná mlha, letiště bylo uzavřeno a nešťastné dvojici nezbývá, než během jednoho hektického, bláznivého dne oslavit čtvery rodinné Vánoce. Vince Vaughn a Reese Witherspoonová stojí v čele hvězdného hereckého obsazení komedie, která přetéká dobrou náladou a spoustou smíchu: Brad se naučí, jak nainstalovat satelit, Kate se v nafukovacím vánočním hradu utká s armádou opravdu neposlušných dětí a oba se zapletou do praštěného vánočního představení. Dokáže vztah Brada a Kate přežít čtvery Vánoce?


Čtvery Vánoce 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Čtvery Vánoce

Více informací


Původní název : Čtvery Vánoce
Země : Rwanda
Délka : 140 minut
Jazyk : irština (ga)
Žánr : boxerský
Režie : Xaviere Zac
Scénář : Sylar Shaanti

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tzipora Yuusuf, Romai Ariv
Hudba : Maninder Shafayat
Produkce : Emmanuella Iyana
Kamera : Berfin Lark
Kostýmy : Ishita Margarette

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Alibaba Pictures
Premiéra : USA 29. červenec 1982
Distribuce : Samuel Goldwyn
Tržby : 69 772 792 USD
Rozpočet : 42 255 278 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Bolest levého ramene - Ordinace.cz
je mi 21 let a bolestmi ramene trpím už pár let...Vždy, když jdu k lékaři, nasadí mi límec, napíše mi čtvery různé prášky a tím je to vyřešeno.
Elegantní dámské hodinky s úzkým páskem | PoštovnéZDARMA.cz
Tyto originálně řešené hodinky jsou elegantní a velmi vkusné. Ciferník je velký, dostupný v různých barvách. Páseček je úzký, díky čemuž ciferník působí ještě výraznějším dojmem.
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
Miley Cyrusová – Wikipedie
Miley Ray Cyrusová, nepřechýleně Miley Ray Cyrus, rodným jménem Destiny Hope Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká herečka, zpěvačka a textařka.


Stream. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Český Film. Stáhnout. Ulozto. Cz dabing. Česká. České. 720p. Zdarma. MP4. Ke shlédnutí. DVDrip. Ke Stažení. Hd.. Cz titulky. Film online. Full Movie. 480p. Avi. Watch Free. Download.1080p. Český Dabing. 4k blu ray. BDrip. iPhone. iPad. Celý Film