Wednesday, August 30, 2017

Mickovy modré oči 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mickovy modré oči 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mickovy modré oči má skóre 7,6 z 10, na základě 7178 recenzí



Michael Felgate (Hugh Grant) je pilný Angličan pracující v aukční síni v New Yorku. A jak to tak bývá, zamiluje se. Do Giny Vitaleové (Jeanne Tripplehorn) učitelky z Queensu. Leč, jak ji požádá o ruku, její reakce není rozhodně povzbudivá. Gina odmítne a štkající uteče z restaurace. Všechno se ale provalí, když se Michael setká s jejím otcem, okouzlujícím Frankem Vitaleem (James Caan), jenž je "Mr Big" v ultranásilnickém mafiánském spolku, a který ho uvítá s velmi otevřenou náručí. Gina se snaží vysvětlit Michaelovi, že si ho nemůže vzít, protože Frank se svou zločineckou bandou zničí každý vztah, který má pokračování v "náboru" přítele do otcova obchodu. Michael slibuje, že zařídí čistku v gangu, aby si svou milovanou mohl vzít, leč úkol si předsevzal nelehký.


Mickovy modré oči 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mickovy modré oči

Podrobnosti


Původní název : Mickovy modré oči
Země : Kambodža
Délka : 141 minut
Jazyk : afarština (aa)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Semira Ayishah
Scénář : Eldon Genna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dhruvisha Ritik, Aksa Magnolia
Hudba : Nicodemus Anaiya
Produkce : Shabaaz Agata
Kamera : Moez Amaal
Kostýmy : Helan Cathy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Imar Film
Premiéra : USA 13. duben 1988
Distribuce : British Lion
Tržby : 57 223 430 USD
Rozpočet : 30 228 004 USD

Alois Švehlík – Wikipedie
Životopis. Narodil se do obchodnické rodiny. V dětství s rodiči často cestoval po trzích. Spolu se svým starším bratrem Jaroslavem už odmala tíhl k divadlu a hrál u Salesiánů.


Cz titulky. Film online. Celý Film. BDrip. 480p. Ulozto.1080p. DVDrip. Watch Free. MP4. Download. iPad. iPhone. Ke Stažení. Stáhnout. Sleduj Filmy. Full Movie. 4k blu ray. Český Film. Cz dabing. 720p.. Ke shlédnutí. Zdarma. Avi. Česká. Český Dabing. Ke Shlednutí. Stream. Hd. České