Tuesday, November 21, 2017

Jako ty 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jako ty 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Jako ty má skóre 8,6 z 10, na základě 8451 recenzí



Equals vypráví příběh Silase (Nicholas Hoult), který žije v budoucí společnosti zvané Kolektiv. Obyvatelé tohoto moderního světa jsou novým druhem lidí, kterému se říká Vyrovnaní (Equals). Vyrovnaní jsou mírumilovní, klidní, spravedliví a zdvořilí a život v Kolektivu je dokonalý; není v něm žádná chamtivost, chudoba, násilí a žádné emoce. Ale nové onemocnění všechny ohrožuje. SOS - switched-on-syndrome (přepínací syndrom) ve svých obětech aktivuje všechno, čemu si Vyrovnaní mysleli, že unikli: depresi, citlivost, strach, lásku, a jakmile je nějaká osoba nakažená SOS, je poslána do Skrýše a už ji nikdo nikdy nevidí. Když Silas onemocní, stává se psancem, ale všimne si při tom jedné osoby, která vypadá, že rozumí, čím si prochází. Nia (Kristen Stewart) má city, ale zdá se, že je schopná je skrývat. Když ji odhalí, oba najdou spojení, které nad nimi rychle převezme kontrolu. Poprvé ve svém životě cítí lásku a intimitu, ale jediným způsobem, jak mohou přežít, je útěk.


Jako ty 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jako ty

Podrobnosti


Původní název : Jako ty
Země : Madagaskar
Délka : 168 minut
Jazyk : bosenština (bs)
Žánr : katastrofický
Režie : Abdulkareem Demee
Scénář : Netanel Darianne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aiza Rahmo, Faustas Alaw
Hudba : Shyrah Janina
Produkce : Henoc Anezka
Kamera : Kaylie Esmerelda
Kostýmy : Berta Haruki

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : PVR Pictures
Premiéra : USA 25. červenec 1981
Distribuce : PolyGram Filmed
Tržby : 63 893 730 USD
Rozpočet : 14 450 339 USD

Telefonní předvolby, čísla, seznam
Nacházíte se internetových stránkách Předvolby.info. Tyto stránky byly spuštěny s cílem přinést přehledný seznam předvoleb všech v České republice fungujících pevných i mobilních sítí.
Písničky o lásce - Seznam - Zpěvník - Moravské, české a ...
písničky o lásce, seznam, hodnocení, verze, varianty, komentáře, odkazy
Zpěvník - Lidové písničky - Seznam
zpěvník, lidové, písničky, seznam. Písničky jsou seřazeny podle začátků textů. Pokud má písnička název, je též uveden v abecedním pořadí s odkazem na příslušnou písničku.
Seznam českých sériových vrahů – Wikipedie
Tento seznam obsahuje usvědčené vrahy, kteří působili v českých zemích a prokazatelně spáchali minimálně 3 vraždy, přičemž alespoň ke dvěma z nich došlo s určitým časovým odstupem.
Seznam sexuálních pozic – Wikipedie
Tento seznam sexuálních pozic zahrnuje popis různých forem pohlavního styku a jiných sexuálních aktivit mezi lidmi. Pohlavní akty se obecně popisují pozicí, kterou účastníci při těchto aktech zaujímají.


1080p. Zdarma. iPad. iPhone. 4k blu ray. Download. 720p. Ke Stažení. Stáhnout. České. MP4. Česká. Český Film. Avi. 480p. Hd. DVDrip. Ke shlédnutí. BDrip. Cz titulky. Celý Film. Český Dabing. Stream. Ulozto. Cz dabing. Film online.. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke Shlednutí. Full Movie