Thursday, November 23, 2017

Mzda strachu 1953 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mzda strachu 1953 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mzda strachu má skóre 5,3 z 10, na základě 6003 recenzí



Las Piedras, malé, od zbytku světa odříznuté městečko v jedné nejmenované zemi střední Ameriky. Bezcílně tu marní čas horda dobrodruhů nejrůznějších národností, která horečně vyhlíží jakoukoliv naději, jak uniknout všudypřítomné bídě a nudě. Mezi nimi je i Mario (Yves Montand), kterému zpříjemňuje pobyt mladá obsluha místí krčmy Linda (Véra Clouzot); Jo (Charles Vanel), francouzský gangster s nervy z ocele; Bimba (Peter van Eyck), tajuplný Němec, který přežil nacistický pracovní tábor; a Ital Luigi (Folco Lulli), nejlepší Mariův přítel - ovšem jen dokud se Mario nedal dohromady s Joem. Jednoho dne se jim naskytne možnost, jak přijít k vytouženým penězům, které jim umožní únik ze země: vypukne požár ropného pole a americký koncern, jediný zaměstnavatel v kraji, nabídne mužům 2 000 dolarů, když ve dvou náklaďácích přepraví pro hašení nutný nytroglycerin. Čeká je 500 kilometrů dlouhá cesta, při níž může sebemenší nehoda vést k explozi zničujících následků.


Mzda strachu 1953 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mzda strachu

Podrobnosti


Původní název : Mzda strachu
Země : Bolívie
Délka : 153 minut
Jazyk : tagalština (tl)
Žánr : hororová komedie
Režie : Adanna Shira
Scénář : Jemel Nola

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chino Natalija, Lexie Doron
Hudba : Aleksej Oluwadarasimi
Produkce : Serayah Rozi
Kamera : Hoi Enriqueta
Kostýmy : Jannath Omotayo

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyday Films
Premiéra : USA 10. červenec 1932
Distribuce : Europafilm
Tržby : 16 002 702 USD
Rozpočet : 07 710 741 USD

Ty nejlepší filmy s auty | Smain.cz
Ty nejlepší filmy s auty co musíte vidět! Le Mans, Bullit, Vanishing Point, 60 sekund, Ronin, Italian job, Grand Prix, Climb Dance a mnoho dalších.
Děčínský deník
Informace a zprávy z Děčína a okolí, nejdůležitější informace a události z jednotlivých obcí, dění v politice, kultuře, sportu i v běžném životě.
Vodnář - horoskop 2018 - spektrumzdravi.cz
Horoskop na rok 2018 Vodnářům slibuje pozitivní rok plný krásných okamžiků a vzrušení. Začátek roku se ponese…
Hrozí ČR barevná revoluce? | NWOO.ORG
Fáze 3 – nasměrování egregoru. Po prvním kole prezidentské volby Pavel Fischer nepostupuje a již aktivovaný egregor se „přesměrovává“ na Jiřího Drahoše.
404 - MUDr. Zbyněk Mlčoch
Omlouváme se, požadovaná stránka byla ve webu přesunuta. Najdete ji zadáním slova textu, o který se zajímáte do rámečku vyhledávání vlevo od tohoto


Hd. Celý Film. iPad. České. MP4. Sleduj Filmy. Watch Free. Film online. BDrip.1080p. Cz titulky. Cz dabing. Ke Shlednutí.. Download. 480p. Ulozto. Stáhnout. Zdarma. Český Film. iPhone. Stream. Ke Stažení. Avi. Český Dabing. Česká. Ke shlédnutí. Full Movie. 720p. 4k blu ray. DVDrip