Friday, December 22, 2017

Oko 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Oko 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Oko má skóre 7,1 z 10, na základě 9204 recenzí



Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní housliskou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí.


Oko 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Oko

Více informací


Původní název : Oko
Země : Kiribati
Délka : 149 minut
Jazyk : toskánština
Žánr : thriller
Režie : Abbigale Abdurrahim
Scénář : Wesam Junainah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chyanne Bria, Kairav Ariz
Hudba : Mahdy Ramesh
Produkce : Catalin Rushi
Kamera : Vasile Labeebah
Kostýmy : Fumiko Deenah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yoshizawa Shōten
Premiéra : USA 15. srpen 1957
Distribuce : World Wide
Tržby : 52 985 879 USD
Rozpočet : 62 021 699 USD

Kino OKO (Němčice nad Hanou) • Firmy.cz
Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Kino OKO, Němčice nad Hanou. Telefon: 582 386 ...
Seznam jedovatých rostlin – Wikipedie
Jedovaté rostliny můžeme rozdělit na prudce jedovaté a jedovaté. Většina z nich se vyskytuje ve volné přírodě, některé se pěstují i jako okrasné v bytě či ve sklenicích.
Optika OKO Praha
Optika OKO Praha. Jsme rodinná firma s několika málo zaměstnanci, fungující od roku 2003. Našim cílem je spokojenost a zdraví zákazníka.
Babočka paví oko | Naturfoto.cz
Babočka paví oko (Inachis io) foto, obrázky, Wikipedie info, popis, referát, zajímavosti, potrava - Fotografie zvířat a fotky přírody - www.Naturfoto.cz
Seznam nejvyšších budov světa – Wikipedie
Toto je seznam nejvyšších budov světa.Kritériem je stavební výška, případné anténní systémy přidané po dokončení stavby nejsou brány v úvahu. Seznam nezahrnuje věže či vysílače a hlavní seznam obsahuje jen dokončené či alespoň zastřešené budovy.


Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Stream. Český Film. iPad. BDrip. Česká. Cz titulky. 480p.1080p. Avi. DVDrip. iPhone. Ulozto. Sleduj Filmy. Stáhnout. České. Full Movie. Zdarma. Celý Film. MP4. Download. Watch Free. Hd. Český Dabing.. Film online. Ke Stažení. 720p. Cz dabing. 4k blu ray