Sunday, December 24, 2017

Zahrajte mi "MISTY" 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zahrajte mi

★★★★☆

Zahrajte mi "MISTY" má skóre 6,0 z 10, na základě 9845 recenzí



Clint Eastwood ve svém režijním debutu o psychické posedlosti ztvárnil i hlavní roli diskžokeje Davea Garvera, který má v místním rádiu vlastní show, v níž posluchačům předčítá básně, vypráví o svém životě nebo hraje na přání. A pravidelně každou noc mu telefonuje obdivovatelka s přitažlivým hlasem a žádá, aby jí zahrál skladbu Misty. Když se se svojí fanynkou Evelyn Draperovou (Jessica Walter) náhodně jednoho večera setká v baru, prožijí spolu krátký románek. Dave se ale po čase rozhodne jejich vztah ukončit a to i protože se plánuje vrátit k bývalé lásce, jenže Evelyn to tak nebere. Je schopná a ochotná dožadovat se daveovy lásky i s nožem v ruce a brzy se všechno a všichni v Daveově životě stane potenciálním terčem Evelynina teroru.


Zahrajte mi "MISTY" 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zahrajte mi "MISTY"

Podrobnosti


Původní název : Zahrajte mi "MISTY"
Země : Slovensko
Délka : 162 minut
Jazyk : osedžština
Žánr : hororová komedie
Režie : Benicio Kasam
Scénář : Aatikah Hajira

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lupita Robert, Hawys Hooriyah
Hudba : Nysa Theadora
Produkce : Romelia Saskya
Kamera : Humzah Luiz
Kostýmy : Ardita Lyon

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mingxing Film
Premiéra : USA 14. lednu 1980
Distribuce : Amblin Entertainment
Tržby : 32 078 798 USD
Rozpočet : 82 668 354 USD

Clint Eastwood – Wikipedie
Problémy s přehráváním? Nápověda .
Pobyt na Kramářově Zámku s polopenzí i saunou | Slevomat.cz
Netermínová varianta: Pobyt si rezervujte co nejdříve po zakoupení voucheru na e-mailu kramaruvzamek@seznam.cz nebo na telefonu +420 606 083 900. Termínová varianta: Zakoupením voucheru je automaticky vytvořena závazná rezervace termínu, hotel již není třeba dále kontaktovat.
klavír, klávesy, noty, školy, keybard, jak hrát, piano ...
Salsové hrátky : 41 skladbiček pro klavír ve stylu latinsko-americké salsy: clave, son, danzon, mambo, cha-cha-cha, bolero. Kniha A4, noty, 88 stran.
bicí nástroje, noty, školy, DVD, jak hrát, bicí / Noty ...
Drum Play-Along: Slayer +CD: 7 písní kapely Slayer pro bicí. Na přiloženém CD jsou nahrávky kapely s bicími i kapely bez bicích pro vaši hru.


Avi. Hd. iPhone. Cz dabing.. Stream. Cz titulky. 4k blu ray. Ke Stažení. 720p. Česká. Ulozto. iPad. Ke shlédnutí.1080p. České. BDrip. Stáhnout. Ke Shlednutí. Film online. Celý Film. Watch Free. DVDrip. Český Film. Sleduj Filmy. Full Movie. MP4. 480p. Český Dabing. Zdarma. Download