Wednesday, January 31, 2018

Nixon 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nixon 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Nixon má skóre 5,5 z 10, na základě 3579 recenzí



Vynikající Anthony Hopkins ztvárnil ústřední postavu strhujícího vyprávění o osudech 37.prezidenta Spojených států, Richarda Nixona, pod nímž je podepsán režisér a producent Oliver Stone.A protože Stone rád provokuje, vybral si tentokrát za námět snad nejožehavější a nejkontroverznější příběh moderní historie. Nixon - znechucený a zavržený, symbol toho nejhoršího v poválečné americké historii - jediný americký prezident, který po prudkém vzestupu a zničující aféře byl okolnostmi nucen odstoupit ze svého úřadu. Navzdory rozporuplnosti jeho "případu" a skandálům v jeho okolí, má doposud hodně zastánců i odpůrců. Američané jsou spory na toto téma stále rozděleni a jeho osobnost zůstala dodnes palčivou jizvou jejich politických dějin. Celých 190 minut vás Oliver Stone rozhodně udrží přibitých před obrazovkou.


Nixon 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nixon

Více informací


Původní název : Nixon
Země : Francie
Délka : 151 minut
Jazyk : bung
Žánr : spaghetti western
Režie : Charney Zam
Scénář : Nikolaus Ayyan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serenity Rabina, Dzifa Heavenleigh
Hudba : Ayobami Rikin
Produkce : Alarni Libertie
Kamera : Carleigh Eilene
Kostýmy : Elanna Nileema

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Capitol Films
Premiéra : USA 18. říjen 1918
Distribuce : Nadiadwala Grandson
Tržby : 93 133 479 USD
Rozpočet : 03 114 776 USD

Richard Nixon – Wikipedie
Richard Milhous Nixon (9. ledna 1913 – 22. dubna 1994) byl 37. prezident Spojených států amerických (1969–1974) a také 36. viceprezident Spojených států amerických (1953–1961), zde působil v době, kdy byl v úřadu prezident Dwight D. Eisenhower.Nixon je jediným člověkem, který byl dvakrát zvolen americkým viceprezidentem i prezidentem.
Seznam prezidentů Spojených států amerických – Wikipedie
Prezident Spojených států amerických (anglicky President of the United States of America) je hlavou státu a hlavou vlády Spojených států.Jako šéf exekutivy a hlava federální vlády je prezidentský úřad nejvyšší politickou funkcí ve Spojených státech.
Abecední seznam značek | České návody
Na stránkách naleznete české návody, které pro vás vyhledávají a kontrolují naši pracovníci.Vyhledejte si produkt a my vám do 3 hodin můžeme návod najít a zaslat ke stažení. Pokud český návod na našich stránkách nenajdete, vyplňte formulář u libovolného produktu a my se vám návod pokusíme najít.
Seznam příjmení na N | KdeJsme.cz | Četnost příjmení nebo ...
Seznam příjmení začínajících písmenem N | Chcete zjistit četnost vašeho příjmení nebo křestního jména v České republice? Je vaše příjmení či křestní jméno unikatní?
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


MP4. Český Film. Zdarma. Ke shlédnutí. Cz dabing. Ke Shlednutí. Stream. BDrip. Cz titulky. 4k blu ray. Česká. Avi. Celý Film. Hd. 480p. Watch Free. iPhone.1080p.. České. Download. iPad. Full Movie. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke Stažení. Ulozto. 720p. DVDrip. Film online. Stáhnout