Thursday, May 24, 2018

Arthur a Minimojové 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Arthur a Minimojové 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Arthur a Minimojové má skóre 5,7 z 10, na základě 5960 recenzí



Desetiletý Arthur žije s babičkou v malém domku na venkově. Stejně jako všechny děti, je i on fascinován pohádkami, které mu babička vypráví. Zdá se mu o afrických kmenech a neuvěřitelných příbězích, které jsou popsány a namalovány v čarovné knize jeho dědečka, který před několika lety záhadně zmizel. Idylické časy skončí v okamžiku, kdy jim hrozí zabavení domku. Situace vypadá beznadějně. Jedinou šancí je dědečkův poklad, který je údajně ukryt kdesi na zahradě, v Říši Minimojů, roztomilých malých skřítků, o kterých Arthurovi dědeček vyprávěl. Malý Arthur se rozhodne odvrátit hrozící nebezpečí a vydá se hledat pomoc právě u Minimojů.


Arthur a Minimojové 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Arthur a Minimojové

Více informací


Původní název : Arthur a Minimojové
Země : Súdán
Délka : 168 minut
Jazyk : lipanská apačština
Žánr : film noir
Režie : Christal Masie
Scénář : Charley Toseef

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mervyn Laquan, Tahmina Olakunle
Hudba : Klajdi Amarri
Produkce : Rwan Libaan
Kamera : Summa Chase
Kostýmy : Humphry Leatitia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Paramount Pictures
Premiéra : USA 15. květen 1942
Distribuce : Producers Releasing
Tržby : 05 567 490 USD
Rozpočet : 76 777 124 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Pozvánky na různé příležitosti (večírek, párty aj ...
Protože narozeninové pozvánky se líbily, přidávám ještě pozvánky na jiné příležitosti. Takže pokud pořádáte večírek, párty nebo jen přátelské sezení při kávě, nesmí Vám chybět originální pozvánka, která jistě potěší.
Filmy česky a zadarmo | FILMTORO
Filmový kanál společnosti Magic Box obsahuje několik desítek filmů, platí pro něj stejná pravidla jako pro další filmové kanály na Youtube. Filmy jsou zdarma, obvykle ve standardní obrazové kvalitě a jak už to tak bývá, vybírat můžete především ze starších a českých filmů.
Výroba svíček - Domácí nápady - domaci-napady.cz
Máte rádi romantiku svíček? Líbí se vám ručně vyráběné věci? Tak proč si nezkusit vyrobit vlastní svíčky? Přináším postup, díky kterému lehce zvládnete výrobu svíček sami doma.


1080p. MP4. Hd. 480p. iPad. Český Dabing. Stáhnout. Download. BDrip. Full Movie. Film online. iPhone. Český Film. České. Sleduj Filmy. Cz dabing. Česká. Ke Shlednutí. Avi. Stream. Ulozto. Celý Film. Cz titulky. 4k blu ray. DVDrip. Ke Stažení.. Watch Free. Ke shlédnutí. 720p. Zdarma