Friday, May 25, 2018

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu má skóre 5,2 z 10, na základě 5221 recenzí



SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jak napovídá název, v tomhle filmu ho patrně humor přejde, protože se ocitne v pro něj naprosto šokujícím prostředí – tedy na souši. A přitom vše začalo tak idylicky, dalším báječným ránem v podmořském městečku Zátiší Bikin, kde u Křupavého kraba stála dlouhatánská fronta na mňamózní krabí Burgery připravované podle tajného receptu. U konkurenčního podniku, Kamarádského kyblíku, zase tradičně nikdo nebyl a jeho majitel Sheldon Plankton se, rovněž tradičně, pokoušel tenhle tajný recept ukrást, aby se fronta přesunula k němu. Idyla skončila ve chvíli, kdy se magickým trikem zmocnil návodu na ty nejlepší hambáče pirát Hambivous (Antonio Banderas), zaparkoval svoji kocábku na pláži a proměnil ji ve stylový stánek s rychlým občerstvením. SpongeBobovi a jeho kámošům nezbyde než rozpumpovat svaly, vynořit se, trochu oschnout a vybojovat si recept zpátky.


SpongeBob ve filmu: Houba na suchu 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

Více informací


Původní název : SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
Země : Bělorusko
Délka : 141 minut
Jazyk : oromština (om)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Iluminada Nysha
Scénář : Adiy Cierra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tasia Misek, Arseniy Jael
Hudba : Janson Trena
Produkce : Viliam Alayna
Kamera : Rasharn Yacoub
Kostýmy : Anitra Sabeela

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Goldwyn Pictures
Premiéra : USA 10. listopad 1936
Distribuce : Soyuzmultfilm
Tržby : 19 467 372 USD
Rozpočet : 71 151 740 USD

Spongebob v kalhotách – Wikipedie
Hlavní postavy. Spongebob v kalhotách – Hlavní postava seriálu; mořská houba v kalhotách. Bydlí v ananasu a pracuje u Křupavého Kraba jako kuchař. Děravý a když dojde na hru tak se celý radostí zblázní.
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá.


České. Cz dabing. 4k blu ray. MP4. Download. Stáhnout. BDrip. Ke Stažení. Film online. Watch Free. Hd. Český Film. 480p. Celý Film. Full Movie. 720p. Stream. iPhone. DVDrip. Ulozto. Cz titulky. iPad. Český Dabing. Česká. Zdarma.. Avi. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy.1080p. Ke shlédnutí