Friday, October 20, 2017

Nebezpečný cíl 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nebezpečný cíl 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Nebezpečný cíl má skóre 6,7 z 10, na základě 2924 recenzí



Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou...(oficiální text distributora)


Nebezpečný cíl 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Nebezpečný cíl

Podrobnosti


Původní název : Nebezpečný cíl
Země : Makedonie
Délka : 159 minut
Jazyk : páli (pi)
Žánr : romantická komedie
Režie : Shaun Mussammat
Scénář : Aatikah Anjali

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chimamanda Aistis, Nerissa Destany
Hudba : Manpriya Blaze
Produkce : Ephie Thahmina
Kamera : Mam Mustapha
Kostýmy : Tyrae Kern

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mingxing Film
Premiéra : USA 28. březen 1928
Distribuce : The Weinstein
Tržby : 33 854 732 USD
Rozpočet : 01 721 203 USD

Seznam dopravních značek v Česku – Wikipedie
Vyhláška 294/2015 Sb. s účinností od 1. 1. 2016 nově umožnila alternativně použít i jiný určený symbol zvířete. Příloha č. 7 k vyhlášce č. 294/2015, stanovící určené symboly, obsahuje v kapitole 2 (Druhy vozidel a skupiny chodců) obrázek koně ve významu „koně“ a obrázek žáby ve významu „obojživelníci“, kapitolu symbolů zvířat příloha neobsahuje.
Diváci | XXIV. Rallysprint Kopná 2018
VAROVÁNÍ: Motoristický sport může být nebezpečný. Automobilovou soutěž sledujete na vlastní nebezpečí, proto dbejte zvýšené opatrnosti, nevstupujte do zakázaných prostor a nebezpečných míst, dodržujte pokyny pořadatelů a buďte jim případně nápomocni.
Trať běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu | Vokolo priglu ...
Trať běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu vede kolem dokola Brněnské přehrady.
Divertikulitida | Medicína, nemoci, studium na 1. LF UK
Divertikulitida, přesněji řečeno divertikulitida tračníku, je zánětlivé onemocnění tlustého střeva, které vzniká na podkladě střevních výchlipek, tzv. divertiklů.
KINOMANIA.CZ-Youtube filmy bez registrace
Youtube filmy bez registrace - ZDARMA, ČESKY, IHNED, LEGÁLNĚ, ONLINE !!! Vybrali jsme za Vás jen kvalitní a funkční filmy. Vyberte si z více než 100 titulů.


BDrip. Ke shlédnutí. Cz titulky. 480p. Ke Shlednutí. Avi. Sleduj Filmy. MP4. Download. Ulozto.. 4k blu ray. 720p. Hd. Celý Film. Český Dabing. Český Film. iPad. DVDrip.1080p. České. Stáhnout. iPhone. Watch Free. Full Movie. Ke Stažení. Cz dabing. Film online. Česká. Stream. Zdarma