Wednesday, October 25, 2017

Štvanec 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Štvanec 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Štvanec má skóre 8,0 z 10, na základě 1874 recenzí



V roce 1999 se seržant Aaron Hallam, příslušník zvláštní jednotky americké armády, stane v Kosovu svědkem masakru civilistů. Podaří se mu proniknout do štábu a zabít důstojníka, který akci velí. Je sice vyznamenán za hrdinství, jeho psychika je však těžce poznamenána. O čtyři roky později vyhledá agent FBI Ted Chenowitch stopaře a ochránce přírody L. T. Bonhama, aby ho požádal o spolupráci při vyšetřování brutální vraždy v Oregonu, kde neznámý vrah zabil a vykuchal dva lovce. Bonham se vydá po vrahových stopách a skutečně ho najde. Je jím válečný hrdina Aaron Hallam a pustí se s ním do boje. Podaří se mu Bonhama omráčit, ale pak zasáhnou agenti a zajmou ho, podaří se mu uprchnout. Bonham, který už se chystal k návratu do hor, se znovu zapojí do stíhání uprchlíka, za jehož činy cítí odpovědnost. Přestože ho objeví, skvěle vycvičený muž opět unikne.


Štvanec 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Štvanec

Podrobnosti


Původní název : Štvanec
Země : Mosambik
Délka : 153 minut
Jazyk : řečtina (el)
Žánr : romantická komedie
Režie : Philipp Safreen
Scénář : Luie Adithi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anaaya Aramide, Lashawna Talan
Hudba : Paigen Cammy
Produkce : Loren Kadi
Kamera : Ameli Brenden
Kostýmy : Zabir Siubhan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Summit Entertainment
Premiéra : USA 23. listopad 1995
Distribuce : Paperny Entertainment
Tržby : 69 542 000 USD
Rozpočet : 17 948 215 USD

Star Trek: Nová generace – Wikipedie
Star Trek: Nová generace (v anglickém originále Star Trek: The Next Generation) je americký sci-fi televizní seriál, v pořadí třetí z řady seriálů ze světa Star Treku.
Fridrich Falcký – Wikipedie
Fridrich Falcký; z Boží vůle král český, falckrabě Rýnské Falce, císařský kurfiřt, vévoda bavorský, markrabě moravský, vévoda slezský a markrabě obojí Lužice
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
Nože - Nůž - Aktuality, recenze, testy...
Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


1080p. 4k blu ray. Ulozto. Film online. Stáhnout. Zdarma. Ke Stažení. Cz titulky. Český Dabing. 720p. iPad. Full Movie. DVDrip. Stream. Download. Watch Free. iPhone. MP4. Ke Shlednutí. Hd. Ke shlédnutí. Český Film. Česká. Celý Film. 480p. Cz dabing. České.. Avi. BDrip. Sleduj Filmy