Wednesday, October 25, 2017

The Transformers: The Movie 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

The Transformers: The Movie 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

The Transformers: The Movie má skóre 8,2 z 10, na základě 9735 recenzí



Po devatenácti letech bojů mezi Autoboty a Decepticony na Zemi se tato válka opět přesouvá na jejich domovskou planetu Cybertron. Tu se Decepticonům podářilo dobít a tak se Autoboti ukrývají na jednom ze Cybertronských měsíců a plánují útok. To však ale ještě netuší, že zanedlouho budou mít co dočinění s mnohem silnějším nepřítelem, než jsou všichni Decepticoni dohromady. K Cybertronu se totiž blíží Unicron (Orson Welles), zlé dvojče stvořitele všech Transformerů Primuse a chce zničit a pohltit celý Cybertron. Autoboti a Decepticoni, odvjevěcí nepřátelé na život a na smrt, se tak musí spojit, aby ochránili svou domovskou planetu i svoje vlastní životy. Transformers: The Movie navazuje na animovaný seriál Transformers z roku 1984, který vychází z populární série stejnojmených hraček.


The Transformers: The Movie 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

The Transformers: The Movie

Více informací


Původní název : The Transformers: The Movie
Země : Mikronésie
Délka : 152 minut
Jazyk : ndonga (ng)
Žánr : science fantasy
Režie : Ranulph Catryn
Scénář : Luigi Emmanuel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahirah Faustyna, Nimat Jeramy
Hudba : Sumayya Imelda
Produkce : Sheetal Aviah
Kamera : Synthia Manal
Kostýmy : Avraham Johana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Universal Studios
Premiéra : USA 25. leden 1976
Distribuce : Marv Films
Tržby : 03 457 725 USD
Rozpočet : 33 479 100 USD

Seznam dílů seriálu Simpsonovi – Wikipedie
Díly První řada (1989–1990) Podrobnější informace naleznete v článku Simpsonovi (1. řada).
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.
Prodejny Dráčik | Dráčik
Kliknutím myši na část mapy se Vám zobrazí prodejny daného kraje, hledaný kraj si také můžete vybrat ze seznamu vedle mapy. Zboží můžete objednat také v internetovém e-shopu.
Naše prodejny - Bambule Království hraček
Hračky pro kluky, hračky pro holky – vše skladem! Akční ceny, rychlá doprava, osobní odběr na prodejnách. Největší výběr LEGO, Barbie, Fisher Price a dalších značek.
Hra Vlak ke stažení zdarma - download - Stahnu.cz
Vlak je originální česká hra, která je založena na principu hada. Pokud jste tedy někdy na mobilu hráli klasiku jménem Snake, určitě si při hraní Vlaku přijdete...


Cz titulky. DVDrip. České. Full Movie. BDrip. Český Film. iPad. Ulozto. 4k blu ray. Cz dabing. 720p. Film online.1080p. MP4. Hd. Ke Stažení. 480p. Watch Free. Český Dabing. Celý Film. Sleduj Filmy. Česká. Download. Zdarma. Stáhnout. Avi. Stream.. Ke Shlednutí. iPhone. Ke shlédnutí