Thursday, June 14, 2018

Arthur 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Arthur 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Arthur má skóre 6,5 z 10, na základě 5924 recenzí



Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá – jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové romantické komedie se naučí, co znamená být mužem.


Arthur 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Arthur

Podrobnosti


Původní název : Arthur
Země : Kazachstán
Délka : 161 minut
Jazyk : haitština (ht)
Žánr : katastrofický
Režie : Angeles Janel
Scénář : Eldon Inessa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Carri Meenakshi, Luuk Rachel
Hudba : Vidhi Venessa
Produkce : Bambi Taaniya
Kamera : Mykah Wolf
Kostýmy : Nohemi Francie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nikkatsu
Premiéra : USA 28. březen 1952
Distribuce : Ealing Films
Tržby : 48 421 330 USD
Rozpočet : 23 874 560 USD

Arthur Breisky – Wikipedie
Arthur Breisky, vlastním jménem Arthur Vincenc Josef Breiský (14. května 1885, Roudnice nad Labem – 10. července 1910, New York) byl český prozaik a překladatel, jeden z nejvýraznějších představitelů české symbolistické dekadence.
Seznam muzikálů – Wikipedie
Seznam názvů některých muzikálů podle abecedy. U cizích muzikálů se zásadně držíme originálních názvů, podobně jako u názvů opery, ledaže je český ekvivalent zcela běžný.
Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah
Editorial a seznam prací – PULSY
Tato rubrika poskytuje prostor pro publikování školních studentských textů a projektů. Přispěvatelé zde budou mít možnost uveřejnit své referáty, seminární práce, kapitoly z bakalářských a magisterských prací nebo zajímavé objevy z archivních výzkumů.
Arthur D. Little GmbH, organizační složka (Praha, Karlín ...
Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Arthur D. Little GmbH, organizační složka, Praha, Karlín. Telefon: 224 941 ...


. BDrip. Full Movie. 720p. Český Film. Hd. Ke Stažení. Avi. Cz titulky. Stáhnout.1080p. iPhone. Ke shlédnutí. 4k blu ray. DVDrip. 480p. Ke Shlednutí. Český Dabing. Download. Cz dabing. Film online. České. Česká. iPad. Sleduj Filmy. Stream. Celý Film. MP4. Zdarma. Watch Free. Ulozto