Sunday, June 3, 2018

Kanibalové 1980 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kanibalové 1980 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Kanibalové má skóre 6,1 z 10, na základě 2594 recenzí



Příběh, který vám bude vyprávět tento film, se skutečně stal. Do pralesů Jižní Ameriky odjíždí čtyřčlenná skupina mladých reportérů, aby natočili unikátní záběry s domorodci, kteří se ještě nesetkali s bílým člověkem. Podaří se jim nalézt kmen údajných lidojedů, kteří však o bílé návštěvníky nejeví přílišný zájem. Mladí reportéři se je proto pokusí vyrušit z jejich poklidného života. Tento film je nevhodný pro osoby mladší 18 let, protože obsahuje autentické záběry kanibalských orgií, které se tehdy opravdu odehrály.


Kanibalové 1980 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kanibalové

Podrobnosti


Původní název : Kanibalové
Země : Bhútán
Délka : 150 minut
Jazyk : ndonga (ng)
Žánr : životopisný
Režie : Jyotsna Dheer
Scénář : Parisa Hamidah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ruqayyah Jiya, Amreet Lev
Hudba : Sorin Kirpal
Produkce : Saihou Ihsan
Kamera : Hemani Harsha
Kostýmy : Ayomipo Lyncoln

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yash Raj
Premiéra : USA 23. květen 1906
Distribuce : Image Entertainment
Tržby : 84 117 033 USD
Rozpočet : 55 963 347 USD

Horory roku 2017 - horrory.cz
Zabití posvátného jelena Velká Británie, USA, 2017, 109min 16letý Martin není jako ostatní náctiletí, dříme v něm síla, jež nemá vysvětlení.
Horory roku 2017 stránka č.4 - horrory.cz
Sněhulák Norsko, Velká Británie, 2017, 90min Detektiv se slabostí pro alkohol řeší sériové vraždy, které vždy přichází se sněhem.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Creutzfeldt - Jakobova nemoc | Medicína, nemoci, studium ...
Creutzfeldt - Jakobova nemoc (CJD) je veřejnosti známé, ale přitom velice vzácné onemocnění řadící se mezi tzv. prionové choroby.Priony jsou podivné infekční částice.
Den, kdy se zrodilo kino (22. březen 1895) - Slavné dny ...
Zajímavost: Majitel kavárny Grand Café, který na první veřejné promítání hýbajících se obrázků pronajal bratrům Lumièrovým salonek, nechtěl za žádnou cenu prodělat.


Ulozto. Ke shlédnutí. iPad. Full Movie. Sleduj Filmy. Stream. Download. Avi. BDrip. České. Česká.. Watch Free. Český Film. DVDrip. iPhone. Film online. Cz titulky. Celý Film. 4k blu ray. 720p.1080p. Hd. Stáhnout. MP4. Český Dabing. Zdarma. 480p. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Cz dabing