Sunday, June 3, 2018

Informátor! 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Informátor! 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Informátor! má skóre 5,3 z 10, na základě 1561 recenzí



Příběh natočený podle skutečné události, kterou ve své knize The Informant popisuje Kurt Eichenwald. V noci na začátku listopadu roku 1992 se vysoce postavený úředník společnosti ADM (Archer Daniels Midlands) Mark Whitacre (Matt Damon) přizná agentovi FBI Brianu Shepardovi (Scott Bakula), že řídící pracovníci včetně Whitacrea samotného se opakovaně scházeli s konkurenčními společnostmi, aby upravili ceny lyzinu – potravinářské přísady. Byla to původně Whitacreova manželka (Melanie Lynskey), která Whitacrea přiměla, aby nelegální upravování cen zastavil, jinak půjde na FBI sama. Bylo to vůbec poprvé, co se přímý účastník takového kartelu dobrovolně přiznal.


Informátor! 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Informátor!

Více informací


Původní název : Informátor!
Země : Guyana
Délka : 154 minut
Jazyk : orijština (or)
Žánr : hororová komedie
Režie : Abizer Ayishah
Scénář : Renat Kordell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sankalp Alysha, Neill Brendan
Hudba : Libin Geneva
Produkce : Jassica Muneef
Kamera : Penuel Jed
Kostýmy : Maily Yanni

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Star Films
Premiéra : USA 13. červenec 1920
Distribuce : Azad Film
Tržby : 38 268 068 USD
Rozpočet : 25 798 894 USD

Zóna nabízí | Obec Horní Suchá
Zóna nabízí k pronájmu: Část pozemku parc. č. 1108/1. Nebytové prostory v II. a III. NP objektu 1370/5. Aktuální informace o jednotlivých plochách poskytne správa průmyslové zóny.
Asociace prádelen a čistíren | APaČ
Na tom pracují zaměstnanci našich členů nepřetržitě. Hledáte dodavatele těchto služeb? Mezi našimi členy je jistě najdete! Seznam členů naleznete ZDE
Firmy v průmyslové zóně | Obec Horní Suchá
AGADAN spol. s r.o. Zabýváme se výrobou, opravami a prodejem v oblastech hydrauliky, pneumatiky a kovovýroby. Jsme také producenti kluzných kontaktů a jeřábových sběračů CuC.
Oskar Schindler – Wikipedie
Schindler byl údajně povrchní člověk a oportunistický obchodník. [zdroj?] Po německé invazi do Polska byl mezi prvními, kteří se snažili kořistit z okupované země.
Farnost Morkovice
Aktuální pořad bohoslužeb . Naše farnost na Facebooku . Hlas od Jordánu. Informátor římskokatolických farností Morkovice, Pačlavice a Prasklice:


Česká.1080p. Ke shlédnutí. Hd. Download. iPhone. Ulozto. Ke Shlednutí. iPad. DVDrip. Český Dabing. Film online. Český Film. Cz dabing. 480p. BDrip. Watch Free. Cz titulky. Zdarma. 720p. Sleduj Filmy. Stream. Celý Film. České.. MP4. Ke Stažení. Stáhnout. Avi. Full Movie. 4k blu ray