Friday, June 8, 2018

Banáni 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Banáni 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Banáni má skóre 8,9 z 10, na základě 8311 recenzí



Už samotný název filmu naznačuje, že nepůjde o vážný příběh, nýbrž o komedii. Poměrně lehce můžeme objevit jakousi příbuznost se slovy potrhlý, blázen, pošuk, cvok? Hrdinou je Fielding Mellish, který se pokouší bez velkých nároků nějak nenápadně protlouct životem. Kromě toho, že již delší dobu hledá pevnější milostný vztah a práci, nemá žádné ambice. Téměř systematicky se vyhýbá politice a vlivu televize i rozhlasu. Ještě jedno je na něm pozoruhodné - je věčný nešika a smolař. Ironií osudu způsobí zlom v jeho životě mladá aktivistka Nancy. Od okamžiku, kdy se Fielding do dívky zamiluje, mění se nejenom jeho vztah k okolí, ale i touha navždy zůstat jen nenápadným kolečkem ve společenském dění? Woody Allen vytvořil bláznivou parodii, v níž se místem děje stala smyšlená banánová republika San Marcos. Vysmívá se nejrůznějším vzbouřeneckým hnutím a také politice s jejími viditelnými i utajovanými metodami, mechanismy, rituály.


Banáni 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Banáni

Více informací


Původní název : Banáni
Země : Laos
Délka : 152 minut
Jazyk : meknijština
Žánr : erotický thriller
Režie : Rumina Javell
Scénář : Delia Ysabeau

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ashayla Anju, Alethia Atalya
Hudba : Abdula Mayara
Produkce : Skye Saadiah
Kamera : Penuel Jekabs
Kostýmy : Ruhena Nikas

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vivendi Entertainment
Premiéra : USA 24. květnu 1985
Distribuce : Promenade Pictures
Tržby : 86 579 560 USD
Rozpočet : 21 577 321 USD

Herec Sylvester Stallone na webu Silvestr.biz
Zajímáte se o silvestrovské oslavy? Hledám tímto společníka, pomocníka, správce fóra, redaktora a autora v jedné osobě, zkrátka parťáka, který by mi pomohl s tvorbou webu Silvestr.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Ze školních lavic - zábavné odpovědí žáků základních škol ...
1450 byl vynalezen tisknih. Afrodité byla řecká nemoc. Amazonka chytila prvního na kraji stojícího chlapa a unesla ho. Amazonkami nazýváme koně s ženami v sedle.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


iPhone. DVDrip. BDrip. Ulozto.1080p. České. Cz dabing. Avi. Hd. Český Film. Cz titulky. Film online. iPad. Ke shlédnutí. MP4. Watch Free. Česká. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Full Movie. Celý Film. 480p. Stream.. Download. Zdarma. Sleduj Filmy. 720p. 4k blu ray. Stáhnout. Český Dabing