Monday, April 23, 2018

28 dní 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

28 dní 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

28 dní má skóre 7,6 z 10, na základě 9330 recenzí



Úspěšná newyorská novinářka Gwen (Sandra Bullock) pojímá život jako jeden velký, nikdy nekončící mejdan. To se drasticky změní ve chvíli, kdy v opilosti vyvolá skandál na svatbě své sestry a po zběsilé jízdě zdemoluje luxusní limuzínu. Jen zázrakem není při nehodě nikdo zraněn. Gwen je odsouzena k osmadvacetidenní odvykací kůře v léčebně pro pacienty závislé na alkoholu a drogách. Nejprve se odmítá přizpůsobit tvrdému režimu, který prosazuje dr. Comell (Steve Buscemi) a ostentativně pohrdá svými kolegy. Teprve po prvních abstinenčních příznacích a záchvatech začíná chápat, do jak obtížné situace se vlastní vinou dostala. Naštěstí se zdá, že se svéráznými pacienty si Gwen nakonec přece jen užije trochu legrace a pozná v léčebně sílu skutečného přátelství. A kdo ví, možná i lásky.


28 dní 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

28 dní

Více informací


Původní název : 28 dní
Země : Kostarika
Délka : 151 minut
Jazyk : paňdžábština (pa)
Žánr : road movie
Režie : Efsa Reean
Scénář : Tomas Lelaina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Asil Shannice, Fatihah Mostafa
Hudba : Kareena Kavan
Produkce : Yuvin Muhamed
Kamera : Harvy Amory
Kostýmy : Hendrix Johana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Twickenham Film
Premiéra : USA 27. březen 1953
Distribuce : Rok Studios
Tržby : 73 812 505 USD
Rozpočet : 99 869 180 USD

Seznam nejstarších obyvatel Česka – Wikipedie
Absolutně nejstarší. Seznam osob, které ve své době byly (respektive ještě jsou) nejstaršími doložitelnými občany. Nejde tedy přímo o seznam všech nejstarších osob (když média zpravidla informují pouze o nejstarších osobách), ale o seznam rekordmanů.
Seznam.cz – Wikipedie
Seznam.cz je český internetový portál a vyhledávač.Byl založen roku 1996 Ivem Lukačovičem a posléze se stal jedním z prvních českých internetových katalogů a vyhledávačů v České republice.
Výroky z kozího mléka | Kozí mléko .cz
Seznam výrobků. Výrobky z kozího mléka značky DoRa jsou členěny do kategorií dle druhu na kozí mléko a jogurtová mléka, kozí sýry, kozí jogurty, tvarohové dezerty, tvarohové dezerty a syrovátkový nápoj.
Burza knih - CYKLOKNIHY - vydavatelství cyklistické ...
Koupím knihy: Netušené nástrahy, Tajemství boha slunce, Vládce hromů, Pán ticha, Ochránkyně mrtvých, Děti bouře, Strážce obzoru, Znamení kobry.
Lipina: Společný seznam písniček ze zpěvníků
Cimbálová muzika LIPINA Dr. Kachníka 60, 687 51 NIVNICE tel: +420 607 213 152 email: pavelskyba@quick.cz


Ke Stažení. Ulozto. Film online. 720p. Český Dabing. Česká. iPad.. BDrip. Full Movie. Cz titulky. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stream. Stáhnout. 4k blu ray. Celý Film. České. Hd.1080p. Watch Free. Avi. Cz dabing. DVDrip. iPhone. 480p. Zdarma. MP4. Download. Český Film. Ke shlédnutí