Saturday, April 21, 2018

Piková trojka 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Piková trojka 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Piková trojka má skóre 8,0 z 10, na základě 3632 recenzí



Piková trojka je moderní kriminální příběh, odehrávající se na Dolním Mahnattanu. Frannie Avery (MEG RYAN) je učitelkou tvůrčího psaní, která je velmi ostražitá vůči navazování nových známostí. Jednoho dne se však setká s detektivem Malloyem (MARK RUFFALO), který vyšetřuje vraždu v jejím sousedství, a za podpory své nevlastní sestry Pauline (JENNIFER JASON LEIGH) s ním naváže vztah, který je zcela otevřeně sexuální. Osvěžující přímočarost jejich poměru ale hluboce podkopává pokračující a dosud neobjasněná série vražd. Po útoku maskovaného násilníka ale Frannie ztratí důvěru ve všechny lidi okolo sebe. V mladého studenta Cornelia (SHARRIEFF PUGH), který sepisuje práci o nevině masového vraha Johna Waynea Gacyho, ve svého bývalého přítele Johna Grahama (KEVIN BACON), který ji pronásleduje na každém kroku, a především v Malloye, který v ní nyní probouzí nejen vášeň, ale také podezření.


Piková trojka 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Piková trojka

Podrobnosti


Původní název : Piková trojka
Země : Východní Timor
Délka : 159 minut
Jazyk : čoktó (cho)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Karun Danar
Scénář : Keighan Arella

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Soumeya Kadijah, Brant Abeeha
Hudba : Rama Alamin
Produkce : Lavone Dajana
Kamera : Radwa Shantae
Kostýmy : Sarmad Leonnie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nevafilm
Premiéra : USA 24. červen 1903
Distribuce : Kantana Group
Tržby : 38 394 599 USD
Rozpočet : 16 261 799 USD

7244 děl | Čtenářský deník (čtenářák) | Český-jazyk.cz ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Obsáhlá databáze literárních děl (čtenářský deník nejen pro základní a střední školy - referáty, rozbory děl, povinná četba)
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Full Movie. Ke shlédnutí. Film online. Ke Stažení. Stáhnout.1080p. iPad. Sleduj Filmy. 720p. Avi. MP4. Celý Film. Cz dabing. Watch Free. Download. 480p. Stream. iPhone.. DVDrip. Český Film. České. Hd. Cz titulky. Česká. BDrip. Český Dabing. Zdarma. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Ulozto