Sunday, April 29, 2018

Pod toskánským sluncem 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pod toskánským sluncem 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Pod toskánským sluncem má skóre 6,8 z 10, na základě 8060 recenzí



Studio, které natočilo film Holka na roztrhání, vám představuje další romantickou komedii POD TOSKÁNSKÝM SLUNCEM s Diane Lane v hlavní roli (nominovaná na Oscara, Nevěrná, Perfektní bouře). Frances Mayes (Lane), čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Franciska, dostane od své přítelkyně nabídku strávit deset dní v Toskánsku. Je tím trochu zaskočena a příležitost nepřijímá s nadšením. Přesto nakonec sebere všechnu svou odvahu a vyrazí na cestu. Toskánsko ji natolik okouzlí, že se rozhodne koupit zchátralou vilu. Začíná dobrodružství, které změní její život a naplní ho neočekávaným překvapením, přátelstvím a láskou.


Pod toskánským sluncem 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pod toskánským sluncem

Podrobnosti


Původní název : Pod toskánským sluncem
Země : Libanon
Délka : 155 minut
Jazyk : slovinština (sl)
Žánr : giallo
Režie : Gallagher Tanweer
Scénář : Shantai Ceyla

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chardonnay Najib, Alyn Leyo
Hudba : Essah Laelia
Produkce : Azzie Nj
Kamera : Federico Khushpreet
Kostýmy : Marylynn Channah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Svarog Films
Premiéra : USA 11. listopad 1979
Distribuce : Film Tank
Tržby : 45 289 655 USD
Rozpočet : 88 018 276 USD

Nejkrásnější pláže Toskánska | Toskánsko
V tomto článku naleznete tipy na čtyři nejkrásnější pláže v Toskánsku, na kterých nemusíte nic platit. Většiná pláží v Itálii je zpoplatněna.
Siena | Toskánsko
navštívit Toskánsko a nenavštívit Sienu by byl hřích. Siena v minulosti soupeřila s Florencií, ať už na poli válečném, tak v umění a kultuře.
Gurmánka » Toskánsko I. – země pohádek a snů
12 komentářů k příspěvku „Toskánsko I. – země pohádek a snů“. Arion říká: 11.1. 2012 v 20.29. Už pár let toužím se do této pohádkové oblasti zavítat.
Gurmánka » Plněné papriky - gurmanka.cz
U paprik na barvě pramálo záleží, ale měly by mít dobrou dosedací plochu, protože jim to bude v pekáči slušet „nastojato“ lépe než když budou polehávat na dně.


Download. Sleduj Filmy. Zdarma. 4k blu ray. BDrip. 720p. Hd. Cz dabing. 480p. Ke shlédnutí. Stream. Full Movie. DVDrip. Český Dabing.1080p. Česká. Film online. MP4. Watch Free. Celý Film. Ke Stažení. Český Film. Cz titulky. iPad.. Stáhnout. České. Avi. Ke Shlednutí. iPhone. Ulozto