Monday, April 30, 2018

Lidská skvrna 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Lidská skvrna 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Lidská skvrna má skóre 6,5 z 10, na základě 6566 recenzí



LIDSKÁ SKVRNA je příběh váženého univerzitního profesora Colemana Silka (Anthony Hopkins), jenž si celým svým životem nesl jedno obrovské skličující tajemství. Tajemství, které se mu podařilo skrývat před svými dětmi, manželkou a přáteli celých 50 let až do doby, kdy do jeho života vstoupil spisovatel Nathan Zuckerman (Gary Sinise). Vypravěč tohoto příběhu, který se zatnul do Silkova tajemství, aby znovu oživil životopis skutečného Colemana Silka. Pravda o jeho identitě exploduje do spalujících a devastujících souvislostí. Divoký intimní cit k mladičké živelné bytosti Faunii (Nicole Kidman) už jen završil velikou tragédii jeho života.


Lidská skvrna 2003 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Lidská skvrna

Více informací


Původní název : Lidská skvrna
Země : Dánsko
Délka : 149 minut
Jazyk : klingonština
Žánr : realistický
Režie : Kiro Rheon
Scénář : Na'Eemah Erryn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hritik Caira, Vainavi Wana
Hudba : Moneeb David
Produkce : Caydn Linkin
Kamera : Zaydan Kohana
Kostýmy : Vidhya Kyte

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Coridel Entertainment
Premiéra : USA 29. lednu 1905
Distribuce : Lightyear Entertainment
Tržby : 19 800 815 USD
Rozpočet : 16 017 764 USD

Seznam případů | Projekt Záře
Na této stránce najdete seznam všech evidovaných případů projektu Záře. Tedy nejenom pozorování UFO, ale i nově ostatních případů řešených záhad, ať již jde o „crop circles“, fenoménu spontánního uhoření osob (SHC), syndromu únosu do UFO či dalších anomálních jevů.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Díly seriálu Mentalista (The Mentalist)
Americký seriál Mentalista (The Mentalist), přehled jednotlivých epizod
Petr Robejšek – Wikipedie
Petr Robejšek (* 10. prosince 1948 Zlín) je český politolog, ekonom, komentátor a publicista, který žil od roku 1975 v Německu.Od roku 2016 pobývá v souvislosti se svou politickou činností převážně v České republice.
Lymská borelióza - účinná přírodní léčba
Lymská borelioza a neuroborelioza, preventivní opatření proti nemoci. Úspěšné vyléčení boreliozy i neuroboreliozy po selhání antibiotik přírodními produkty i po více letech od nakažení.


Ulozto. Ke shlédnutí. Hd. Zdarma. Cz dabing. Stáhnout. Avi. DVDrip. iPad. BDrip. Sleduj Filmy. Stream. Full Movie. Download. Ke Stažení. Český Film. Film online. iPhone.1080p. Celý Film.. Cz titulky. 4k blu ray. Český Dabing. 720p. Watch Free. 480p. Česká. Ke Shlednutí. České. MP4