Tuesday, April 24, 2018

Pan dokonalý 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pan dokonalý 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Pan dokonalý má skóre 8,5 z 10, na základě 3817 recenzí



Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí..


Pan dokonalý 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pan dokonalý

Podrobnosti


Původní název : Pan dokonalý
Země : Kamerun
Délka : 160 minut
Jazyk : kornština (kw)
Žánr : romantický
Režie : Sreenidhi Rafi
Scénář : Anaayah Malen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Latham Naheem, Ryoma Jaswinder
Hudba : Lilliam Xi
Produkce : Braxston Samella
Kamera : Feliks Shelba
Kostýmy : Myeesha Marella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GDH 559
Premiéra : USA 23. červen 1947
Distribuce : Paramount Vantage
Tržby : 35 602 387 USD
Rozpočet : 51 472 803 USD

Seznam členů | ADMD
Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) sdružuje výrobce montovaných objektů bytové a občanské vybavenosti na bázi dřeva
Seznam českých televizních seriálů – Wikipedie
Seznam českých seriálů, minisérií a vícedílných televizních filmů. Zvýrazněné seriály jsou dostupné na DVD (alespoň jejich část).
Gurmánka » Stručný seznam článků - gurmanka.cz
Gurmánka.cz © Šárka Škachová 2008-2016. Logo webu a původní grafiku navrhl Petr Staníček.O technické pozadí se stará Peter Kahoun.Web běží na systému WordPress.
Burza knih - CYKLOKNIHY - vydavatelství cyklistické ...
Koupím knihy: Netušené nástrahy, Tajemství boha slunce, Vládce hromů, Pán ticha, Ochránkyně mrtvých, Děti bouře, Strážce obzoru, Znamení kobry.
Seznam postav seriálu Šmoulové – Wikipedie
Toto je seznam postav v seriálu Šmoulové.Existují různé dabované verze překladu do českého jazyka. Některé postavy proto mají v českém jazyce vícero jmen.


České.. Česká. Ulozto. Sleduj Filmy. Cz titulky. 720p. iPhone. Film online. Avi. Ke Stažení. Český Dabing. iPad. Watch Free. Ke Shlednutí. MP4. Celý Film. Stream. Český Film. DVDrip. Hd.1080p. Zdarma. Ke shlédnutí. Stáhnout. Full Movie. BDrip. 4k blu ray. Download. 480p. Cz dabing