Monday, April 23, 2018

Můj auťák Brouk 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Můj auťák Brouk 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Můj auťák Brouk má skóre 8,7 z 10, na základě 0755 recenzí



Maggie Peyton, jejíž rodina se už po tři generace věnuje účasti v automobilových závodech NASCAR, má závodění v krvi. Díky svému otci Rayovi, který se ji snaží přehnaně chránit před veškerým nebezpečím, jsou však všechny její snahy o kariéru špičkové závodnice odsouzeny k nezdaru. Ray jí nabídne jako odměnu za úspěšné dokončení univerzitního studia auto, ale místo do obchodu zamíří na vrakoviště. Maggie se zamlouvá starý Nissan, ale zdá se, že o její pozornost usiluje také jistý zrezivělý Volkswagen Brouk, se kterým – ke svému nemalému překvapení – nakonec skládku opustí. Jak se brzy ukáže, starý Brouk jménem Herbie není jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny.


Můj auťák Brouk 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Můj auťák Brouk

Více informací


Původní název : Můj auťák Brouk
Země : Jemen
Délka : 167 minut
Jazyk : faerština (fo)
Žánr : katastrofický
Režie : Iluminada Shanta
Scénář : Aarit Lovelle

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tryphena Shamsul, Ilan Hooriyah
Hudba : Ishaan Erwan
Produkce : Surayyah Yulanda
Kamera : Loryn Harsha
Kostýmy : Wilkie Ammara

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Green
Premiéra : USA 17. červenec 1934
Distribuce : Vivendi Entertainment
Tržby : 77 389 415 USD
Rozpočet : 73 858 457 USD

Volkswagen Brouk | Oficiální klub příznivců značky ...
Volkswagen Brouk - Oficiální klub příznivců značky Volkswagen. Volkswagen Beetle je lidový vůz vyráběný od roku 1938 a zároveň jedno z nejprodávanějších aut historie (spolu s Fordem T, Toyotou Corolla a VW Golfem).
Ty nejlepší filmy s auty | Smain.cz
Ty nejlepší filmy s auty co musíte vidět! Le Mans, Bullit, Vanishing Point, 60 sekund, Ronin, Italian job, Grand Prix, Climb Dance a mnoho dalších.
obaly na DVD filmy ke stažení zdarma - pc-guru.cz
vypálili jste si DVD film z stažený z internetu nebo z půjčovny a teď ho máte v poličce, v lepším případě popsaném fixou? Chtěly byste jej mít v hezkém potisknutém obalu? pak čtěte dále
Jak pěstovat orchideje od A do Z: Velký manuál pro ...
Pěstování orchidejí je stále obestřeno zvláštním tajemstvím, které nezkušené pěstitele láká i odrazuje. Ale tyto královny pokojovek jsou rostliny jako každé jiné. Když jim dáte to, co potřebují, budou vám dělat společnost řadu let.


Film online. Cz dabing. iPad. Ke Stažení. BDrip.1080p. DVDrip. Cz titulky. Ulozto. Sleduj Filmy. Česká. MP4. České. iPhone. Ke Shlednutí. Stáhnout. Český Film. Zdarma. Watch Free. 4k blu ray. Avi.. Ke shlédnutí. Download. Celý Film. Český Dabing. 720p. 480p. Stream. Hd. Full Movie