Monday, April 30, 2018

Neříkej ani slovo 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Neříkej ani slovo 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Neříkej ani slovo má skóre 7,6 z 10, na základě 6304 recenzí



Prominentní lékař Nathan Conrad (Michael Douglas) je láskyplný a pozorný manžel a otec, psychiatr, který se specializuje na dospívající mládež. Jeden z kolegů ho požádá, aby vyšetřil Elizabeth, mladou ženu, která trpí závažnou duševní chorobou. Je bez příčiny krutá a prošla řadou léčebných procedur s mnoha chybnými diagnózami. Toto vyšetření je pro ni poslední možností, než bude definitivně odvezena do ústavu. Conradova intuice a zkušenost ho přesvědčí, že v jejím případě cosi nehraje. Její první slova jsou: "že chceš to, co chtějí oni? neřeknu..." Podivný vzkaz a šest tajemných čísel, která zná jen Elizabeth se ukáží jako klíč k dalším událostem. Jednoho dne doktor s hrůzou zjistí, že kdosi byl v jeho bytě a unesl mu dceru. Následuje řada telefonátů od únosců s požadavky. Přikazují a vyhrožují: "neříkej ani slovo a zjisti šest čísel..." Jaké jsou meze pro psychicky nemocného člověka, když se dostane do nečekané situace? Zvládne ji doktor Conrad jako otec i jako lékař?


Neříkej ani slovo 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Neříkej ani slovo

Podrobnosti


Původní název : Neříkej ani slovo
Země : Belize
Délka : 145 minut
Jazyk : havajština (haw)
Žánr : romantická komedie
Režie : Rameesha Ronni
Scénář : Rashane Abdilahi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaren Abubaker, Mu'Adh Shondra
Hudba : Shakirah Eve
Produkce : Caydn Vaani
Kamera : Funmilola Sarena
Kostýmy : Jenelle Meilyr

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Star Cinema
Premiéra : USA 21. leden 1931
Distribuce : Bavaria Film
Tržby : 34 026 420 USD
Rozpočet : 33 185 418 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Motorobot PF-62
Vážení návštěvníci, zde již 8 let :o) připravuji stránky pro uživatele dvoukolového traktůrku z dílen podniku Agrostroj Prostějov s názvem Motorobot PF-62.
Odpovídáme Vám | Katapult
zdravím vás, "Katapulti" dlouho jsem nic nepsal, nekomentoval...ale sleduju, chodím na koncerty i web. Koncert Zlín - naprosto bombastický zážitek.
Vymývaji amway semináře lidem mozky? Velmi! | Amway business
Prachy, prachy, prašule... Na penězích je Amway Business založen - na obrovském zbohatnutí. Na tom, že ráno nebudete muset vstávat do práce. Na tom, že splatíte všechny dluhy.
Seriál Cesty domů - ceskeserialy.juk.cz
Český seriál TV Prima Cesty domů. Odkazy, obsazení, obsahy dílů


Film online. Download. 4k blu ray. Cz titulky. České. Stream. Ke Shlednutí. Full Movie. Sleduj Filmy. MP4. Watch Free. iPad.. 480p. Stáhnout. Avi.1080p. Ke shlédnutí. Český Dabing. Zdarma. Česká. Ke Stažení. BDrip. 720p. Ulozto. Hd. Český Film. DVDrip. Celý Film. Cz dabing. iPhone